My Ads

Un Sfat Bun…

Share

Trimis de Ion

Povestiri din revista FEMEIA

Ce ne-a scris Maria:
Saptamâna trecuta, într-una dintre zile, am plecat la serviciu lasându-mi sotul în fata televizorului. Am luat masina si am plecat catre locul de munca. La nici un kilometru departare de casa, se auzeau niste zgomote de la motor si a trebuit sa trag pe dreapta. M-am întors repede acasa, pe jos, sa-l chem pe sotul meu sa ma ajute. Sotul meu era în dormitorul nostru împreuna cu fiica vecinilor nostri. Eu am 32 de ani, sotul meu are 34, tipa are 22 de ani. Suntem casatoriti de 10 ani. Va dati seama ca ne-am certat, el mi-a marturisit ca are o relatie cu tipa asta de vreo 6 luni. Mi-a mai spus ca a fost dat afara de la munca si ca este foarte deprimat. Mi-a promis ca nu se va mai întâmpla. Îmi iubesc foarte mult sotul, dar de când i-am dat ultimatumul este foarte tacut, absent si distant. Ma tem ca ma va parasi Ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat, Maria.

Un barbat îi raspunde:
Draga Maria, când o masina se opreste si nu mai vrea sa porneasca, dupa o distanta destul de scurta, trebuie sa iei în calcul mai multi factori. Începe prin a verifica daca mai ai benzina. Dupa aceea verifica filtrul si vezi daca are vreo problema. Vezi poate ai ceva la garnitura de chiulasa. Daca nici una dintre toate acestea nu e, înseamna ca poate ai probleme la rezervor si/sau pompa de injectie sa nu functioneze cum trebuie. Sper ca ti-am fost de folos.

Share

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>