My Ads

Concurs: Beauty Cosmetic Si Funny Buburuza

Share

Update: Castigatoarea concursului este Adina Demetrian.

Funny Buburuza va invita la un concurs organizat impreuna cu cei de la Beauty Cosmetic, site pe care puteti gasi produse cosmetice pentru fata, par, corp si diverse accesorii si aparatura.

Premiul oferit consta intr-o trusa HairCare. Aici gasiti produsele: MATRIX Repair balsam + sampon.

1. Participantii la concurs trebuie sa lase un comentariu la acest articol care sa contina numele complet de pe Facebook si raspunsul la întrebarea: “Ce produs de pe site-ul Beautycosmetic.ro va place cel mai mult?” însotit si de link-ul produsului de pe site-ul Beauty Cosmetic.

2. Trebuie sa dati LIKE Paginii de Facebook Beautycosmetic. Click AICI.

3. Trebuie sa dai LIKE Paginii de Facebook Funny Buburuza. Click AICI.

4. Trebuie sa dai share concursului si sa îl recomanzi prietenilor tai postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si câstiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 8 martie 2012, la ora 23:59. Câstigatorul / câstigatoarea va fi ales / aleasa cu ajutorul random.org si anuntat / anuntata tot în cadrul acestei postari dupa încheierea concursului.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti înscris/a automat la concurs.

Important: Organizatorul concursului ofera 2 premii in cazul in care sunt peste 500 de participanti.

Share

19 comments to Concurs: Beauty Cosmetic Si Funny Buburuza

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>